Zašto Strojotehnika?

 

Tvrtka Strojotehnika d.o.o. koju je osnovao gospodin Stipo Marić, bavi se uvozom i prodajom CNC alatnih strojeva, programskih paketa za podršku proizvodnje alatnim strojevima, reznog alata i pribora, te uslugama razrade tehnologije i obuke potrebnog kadra za rad na CNC alatnim strojevima i CAD/CAM sustavima.

U sjedištu firme se nalazi i najmoderniji demo centar koji je svečano otvoren 4. Studenog 2005. godine. U njemu se nalaze strojevi čiji smo mi ekskluzivni predstavnici za prostore Republike Hrvatske, HELLER, HURCO, ROEDERS, te rezni alat i pribor proizvođača INNOTOOL i SARTORIUS. U sklopu prostora nalazi se i moderna učionica za obuku. Najveća prednost firme Strojotehnika d.o.o. je da nakon obuke u učionici, polaznici mogu odmah usvojena znanja testirati na našim strojevima u demo centru.

Također Sim Technik d.o.o. je tvrtka iz Kotor Varoša koja je u vlasništvu g. Stipe Marića i koja se bavi strojnom obradom metala, te smo i na taj način direktno upoznati s problemima koji nastaju u proizvodnji i prema tome su implementirana rješenja koja nudimo.

Strojotehnika d.o.o. se može pohvalti velikim brojem korisnika SolidWorks-a i SolidCAM-a, te isto tako većim brojem korisnika strojeva i alata koje zastupamo, te smo kao takvi jedina tvrtka u Hrvatskoj koja nudi kompletno rješenje koje Vašu ideju pretvara u stvarnost.

Koristeći rješenja koja nudimo steknite prednost i povećajte:

– Produktivnost

– Snagu i sigurnost

– Povezanost svojih zaposlenika