SOLIDWORKS Education Program

Pružite svojim učenicima i studentima sve alate potrebne za uspjeh

SOLIDWORKS Education Program nudi puno više od samog softvera, to je potpuno integrirani paket za konstruiranje i analizu koji omogućuje povezanost s velikom mrežom mentora i potencijalnih zaposlenika diljem svijeta s ciljem ostvarenja uspješne karijere. Jeste li upoznati s dodatnim prednostima koje nudi SOLIDWORKS Education Program? Ovo su samo neke od prednosti: 

SOLIDWORKS Certificiranje

Obrazovne ustanove koje omogućuju certificiranje* ispunjavaju uvjete za pružanje besplatnih certifikacijskih ispita. SOLIDWORKS certifikati prepoznati su u industriji i ocjenjuju ključne vještine učenika i studenata koji su u potrazi za pripravničkim ili trajnim zaposlenjem. Mnogi omogućuju polaganje certifikacijskih ispita kao završnih ispita. Postanite već danas obrazovna ustanova koja omogućuje certificiranje!

MySolidWorks Professional*

MySolidWorks Professional omogućuje učenicima i studentima savršenu priliku da usavrše svoje SOLIDWORKS vještine povezujući ih sa SOLIDWORKS sadržajima, obukama i servisima bilo kada, bilo gdje i na bilo kojem uređaju. Učenici i studenti imaju pristup više od 600 tutorijala o proizvodima, video obukama, uključujući pripremne tečajeve za polaganje CSWA i CSWP ispita. 

Sponzoriranje natjecanja u konstrukciji

SOLIDWORKS Education omogućuje besplatno sponzoriranje konstrukcijskim timovima učenika i studenata. Svaki član tima dobiva personaliziranu edukacijsku licencu SOLIDWORKS i pristup jednoj od najvećih svjetskih korisničkih zajednica putem MySolidWorks portala za učenike i studente.  

Program i predavanja

Nastavnici imaju važnu ulogu u razvoju novih generacija injženjera i konstrukcijskih inovatora, a SOLIDWORKS nastoji pomoći studentima da izgrade svoju karijeru. Cilj je omogućiti kompletan alat za CAD učenje koji uključuje softver i predavanja. Dostupno je stotinu sažetih online tutorijala koji uključuju SOLIDWORKS, SOLIDWORKS Simulation, SOLIDWORKS Motion i SOLIDWORKS Flow Simulation.

Zahvaljujući dodatnim prednostima certificiranja, pristupu jednoj od najvećih svjetskih korisničkih zajednica, video obukama i pripremnim tečajevima, studenti mogu poboljšati svoje vještine u vodećem 3D CAD programskom rješenju. Osposobite svoje učenike i studente kako biste im pomogli graditi uspješne karijere sa SOLIDWORKS Education Programom!

Kontaktirajte nas i saznajte više o prednostima koje pruža SOLIDWORKS Education Program!

*Potrebno je zadovoljiti uvjet minimalnog broja licenci i aktivnog održavanja.