DraftSight

DraftSight, Dassault System proizvod, jest profesionalni 2D CAD software koji Vam omogućava izradu, ažuriranje, te spremanje 2D crteža u DWG ili DXF formatu. Bazirano je na novoj ARES platformi i ima jednako sučelje kao i trenutno AutoCAD korisničko okruženje.

Zamjenite Vaš 2d software

Strojotehnika preporuča DraftSight kao zamjenu za AutoCAD. Sučelje je vrlo jednostavno za shvatiti, čak i za ljude koji se prije nisu susretali s programima za 2D crtanje. Dovoljno je robustan kako bi kreirao kompleksnu 2D geometriju, koju bi zahtjevali napredniji korisnici. Dostupna je probna verzija u trajanju od 30 dana.

Premještanje s povjerenjem

Korisnici nemoraju krenuti od samog starta, tj. od nule ukoliko imaju otprije kreirane podržane datoteke kao što su (.dwt, .cui, .mnu, .mns). DraftSight može koristit ove ali i druge podržane datoteke.

DraftSight također sadrži i interoperabilnost potrebnu za današnje dizajnersko okruženje. On može kreirati binarne ili ASCII podatke, također ima mogućnost dodavanja slika i vanjskih referentnih crteža. DraftSight može izvoziti različite formate uključujući PDF, PNG, TIF, SAT i STL.

Osnovno 2D CAD rješenje s jednostavnim korisničkim sučeljem i osnovnim alatima za 2D crtanje.

Napredno 2D CAD rješenje s moćnom funkcionalnošću koja štedi vrijeme i API-i koji vam omogućuju brz i lak prijelaz s plana na proizvod.

Robustan 2D i 3D CAD s potpunim 3D mogućnostima kako bi se zadovoljile potrebe za dizajnom, prototipom, laserskim rezanjem i 3D ispisom.
Izrađen za pojedince, tvrtke i proizvođače.

Kompletna tehnička podrška i mrežne licence. Za velike organizacije s mnogo korisnika.