SINDOH 

3DWOX DP200

Printajte sigurno i pouzdano!

Zatvorena konstrukcija omogućuje stabiliziranu temperaturu, reducira buku i omogućava sigurno korištenje.

Zatvorena konstrukcija omogućuje stabilnu temperaturu što rezultira boljom kvalitetom printanja. Svi pomični dijelovi nalaze se unutar konstrukcije kako bi se proces printanja odvijao potpuno sigurno. Reducirana je i buka čime je postignuto tiho, sigurno i optimizirano iskustvo printanja.

Automatska izmjena punila 

Danas je kod mnogih 3D printera mijenjanje punila težak postupak koji uključuje rezanje, pronalaženje i postavljanje punila u male otvore koje ručno izvodi korisnik. 3DWOX omogućava automatsku izmjenu spremnika – jednostavno, brzo i sigurno!

Praćenje ispisa

Praćenje 3D ispisa kompliciranih i velikih objekata može dugo potrajati. Integrirani fotoaparat i LED rasvjeta omogućuju daljinsko praćenje dnevnog ili noćnog procesa ispisa. Jednostavno instalirajte 3DWOX mobilnu aplikaciju na svoj telefon ili tablet da biste gledali napredak ispisa iz udobnosti svoje dnevne sobe.

Pomoćno niveliranje ležaja

Kako biste savršeno printali baš svaki put potrebno je osigurati savršenu razinu ležaja. Usklađivanje razine ležaja je važno, a uz 3DWOX i jednostavno. Printer pokazuje jasne upute kako biste savršeno nivelirali ležaj.

Brojne mogućnosti povezivanja 

Povežite se direktno na PC koristeći USB kabel ili putem interneta koristeći Ethernet or Wi-Fi kako bi 3DWOX bio dostupan svim računalima. Možete ispisivati i datoteke koje se nalaze na USB-u koristeći lako dostupan USB ulaz.

5-inčni zaslon na dodir s intuitivnim korisničkim sučeljem

3DWOX je opremljen s 5-inčnim zaslonom u boji, osjetljivim na dodir s intuitivnim korisničkim sučeljem. Pregled ispisa prikazuje sliku datoteke koja se ispisuje kao i napredak koji se ostvaruje tijekom ispisa. 3DWOX navigicijski zaslon osjetljiv na dodir je jednostavan, praktičan i koristi se bez napora.

SPECIFIKACIJA