Draftsight

Draftsight2017-03-28T05:14:37+00:00

DraftSight

DraftSight, Dassault System proizvod, jest profesionalni 2D CAD software koji Vam omogućava izradu, ažuriranje, te spremanje 2D crteža u DWG ili DXF formatu. Bazirano je na novoj ARES platformi i ima jednako sučelje kao i trenutno AutoCAD korisničko okruženje.

Novi pristup

Naprotiv tradicionalnom CAD-u, DraftSight pruža transparentni razvoj zajednice. Potpuno je besplatno za skidanje, te je dostupno i za Windows operativni sustav, ali i Mac oprativni sustav.

Zamjenite Vaš 2d software

Strojotehnika preporuča DraftSight kao zamjenu za AutoCAD. Sučelje je vrlo jednostavno za shvatiti, čak i za ljude koji se prije nisu susretali s programima za 2D crtanje. Dovoljno je robustan kako bi kreirao kompleksnu 2D geometriju, koju bi zahtjevali napredniji korisnici. Potpuno je besplatno za skidanje putem interneta.

Premještanje s povjerenjem

Korisnici nemoraju krenuti od samog starta, tj. od nule ukoliko imaju otprije kreirane podržane datoteke kao što su (.dwt, .cui, .mnu, .mns). DraftSight može koristit ove ali i druge podržane datoteke.

DraftSight također sadrži i interoperabilnost potrebnu za današnje dizajnersko okruženje. On može kreirati binarne ili ASCII podatke, također ima mogućnost dodavanja slika i vanjskih referentnih crteža. DraftSight može izvoziti različite formate uključujući PDF, PNG, TIF, SAT i STL.

Besplatno preuzimanje

Za besplatno preuzimanje DraftSight-a klinite ovdje.