SINDOH

3DWOX 2X

2 glave za još više kreativnosti!

Neovisne dvije mlaznice

Dvije identične mlaznice rade uzajamno i tako postižu najveću moguću učinkovitost. Mlaznice prate jedna drugu kreirajući modele različitih boja i materijala, precizno i točno. Također, mlaznice rade i zasebno, smanjujući vrijeme potrebno da se podesi temperatura i vrijeme ispisa.

Tišina ispisa

Snažan i robusan, 3DWOX je najtiši 3D printer. Zahvaljujući razini buke od samo 40 dB, omogućuje da obavljate i druge poslove bez ometanja.

Grijani fleksibilni metalni ležaj 

Kombinirajući različite tehnologije moguće je ostvariti briljantne inovacije. Redefinirali smo standarde ispisnog ležaja povezujući prednosti grijanog i fleksibilnog ležaja na prethodnim modelima. Zamislite što se sve može postići zahvaljujući fleksibilnosti i mogućnosti grijanja kada se povežu u jednu metalnu platformu. To je prava revolucija.

Zdravo printanje 

3D printeri koriste različite materijale koji mogu stvarati prašinu tijekom ispisivanja. 3DWOX 2X ima visoko učinkovite filtere koji su konstruirani kako bi zaustavili vrlo sitne čestice materijala i tako stvorili iznimno zdravo okruženje za ispis.

Glasovne upute 

3DWOX 2X spreman Vam je pomoći u bilo kojem trenutku tijekom procesa printanja. Kada završi ispis, Vaš  2X će Vas upozoriti glasovnom porukom. Ukoliko se pojave određene pogreške, 2X će Vas voditi kroz proces otklanjanja problema. Samo poslušajte što Vam ima za reći i znat ćete što treba učiniti.

SPECIFIKACIJA